Bemutatkozás

Kedves érdeklődő!

Köszöntöm honlapunkon, örömmel tölt el, hogy megtisztelt figyelmével! Röviden bemutatkozunk.
Az Egészség Stúdió Szociális Szövetkezet közel három éve alakult meg. igaz más néven,és más irányultsággal, mint a mostani formája.
Mára kristályosodott ki az, ami a fő profilja lett.
Amiből kiindultunk az a probléma volt, amit mindenki ismer és tapasztal. Tudjuk napjainkban mennyire stresszes, feszült, félelmekkel teli emberek élik mindennapjukat. Mindenki hajszolja magát a megélhetésért, azért, hogy jólétet teremtsen családjának, magának. Közben túlfeszíti a testében azt a bizonyos “húrt”, ami ismerjük, előbb-utóbb elszakad. Kevés mindenre az időnk, főleg önmagunkra, nem érünk rá arra, hogy megtaláljuk azokat a segítségeket, amik megadnák rohanó világunkban a testi , lelki felfrissülést, a stressz könnyed levezetését, a szervezet regenerációját. Ehhez segítjük hozzá azokat, akik minőségi életet szeretnének élni. Segítünk a tudatos, harmonikus élet visszaállításában, testi – lelki egyensúly megteremtésében, amit természetes úton érünk el.
Megvolt, hogy mit akarunk, de felmerült egy újabb kérdés “hogyan?”. Kitartóan kerestük a megoldásokat, megvizsgáltunk minden lehetőséget. Tudtuk, hogy megtaláljuk a megoldást, hittünk a sikerben, és az élet elénk rakta azokat a megoldásokat, amikből szép sorban összerakhattuk azt a teljes körű szolgáltatást, amit felajánlunk minden változni, változtatni akaró ember számára, aki mentálisan és fizikailag is vágyik a teljességre.

Változz, és megváltozik a világ körülötted!

Sok emberben felmerül az igény, hogy változna, változtatna, mert érzi, hogy nem ez az ő élete, nem ezt akarja, valamit tenne, de nem tudja honnan induljon, hogy jobb, minőségibb életet éljen, kiteljesedjen a valósága és a saját igazi énje.
Ehhez nyújtunk segítő kezet! Fedezd fel újra önmagad! Végig vezetünk az úton. A kezdetektől fogjuk a kezed és eléred a várva-várt kiteljesedett, boldog, harmonikus, egészséges életet!
Már az első alkalommal megtapasztalod az érzést! Nem elveket, ideákat adunk, hanem konkrét megoldásokat.
Olyan eszközökkel támogatjuk a szervezetet, ami egyedülálló, új technológiai megoldásokat nyújt. Fontos számunkra, hogy világszinten élenjáró megoldásokat kínáljunk!
Tedd meg az első lépést önmagadért, mert minden embernek joga van a az egészséges élethez, a testi, lelki jóléthez!

Kiknek ajánljuk?

Kivétel nélkül mindenkinek! Kortól, nemtől függetlenül!
Csakis rajtad múlik!

Várunk szeretettel! 

Székesfehérvár, Rigó utca 71

Hétfő – Péntek 

08:00 – 20:00

Szombat

07:00 – 14:00

+36704083974