FLABéLOS

Komplex megoldás túlsúlyra, csontritkulásra, ízületi fájdalomra, izomtömeg növelésre, alakformálásra. A jó kondíció elérésének legkényelmesebb módja.

Mire jó neked a FLABéLOS?

A FLABéLOS megoldást kínál az ülőmunka, a mozgáshiány és a stresszes életmód problémájára, mert rövid idő alatt, kényelmesen és hatékonyan mozgatja át az egész testet, az izmokat, beleértve a más módon nehezen edzhető mélyizmokat is. Használatával ugrásszerűen javulhat az általános kondíció, jó eséllyel megelőzhetőek a mozgáshiány okozta megbetegedések, és a túlsúly csökkentésében is rendkívül hatékony segítség lehet.
Hogyan lehetséges mindez?

A FLABéLOS 10 perc alatt egy körülbelül 45-50 perces edzésnek megfelelő izommunkát (izom-összehúzódást) generál. Miként lehetséges ez? A rendkívül gyors (akár 20Hz) billegő mozgás során az izom-összehúzódások száma olyan nagy, hogy 10 perc alatt a kontrakciók többszöröse jön létre az izmokban, mint bármilyen hagyományos sportnál (másodpercenként akár 30-60 izom-összehúzódás is létrejöhet). Mindez akaratlanul jön létre, mivel a készülék a szervezet automatikus egyensúly-megtartó, helyzetérzékelő reflexeit használja fel. Használata tehát sokkal kevésbé fárasztó, mint a hagyományos edzéseké, és nem kell hozzá akkora motiváció és akaraterő sem. A FLABéLOS nem terheli a szívet és az ízületeket olyan mértékben, mint például a súlyzós edzés vagy futás. Mindezek miatt a FLABéLOS nagy túlsúllyal és idősebb korban is biztonsággal használható és különösen ajánlott azokban az esetekben, amikor a hagyományos sportolás nem vagy nehézkesen lehetséges (pl. nagy túlsúly, rossz kondíció, ízületi problémák, túlterheltség és időhiány).

Miért van szükség a mai rohanó világban FLABéLOS-ra?

Rohanó világunkban nem jut elég idő a mozgásra, sportolásra. Szinte egész nap ülünk, mindössze a népesség 10-15%-a sportol rendszeresen. A többség szinte egyáltalán nem végez aktív testmozgást, aminek következtében súlyos egészségügyi problémák alakulhatnak ki. A mai népbetegségek zöme a mozgáshiányból fakad.

A mozgáshiánynak súlyos következményei lehetnek:

 • Ha szervezeted teljesítőképessége gyengül → fáradtnak, energiahiányosnak érzed magad → legyengül az immunrendszered.
 • Az izomgyengeségből → tartáshibák, hanyag testtartás alakul ki → ez gerincproblémákhoz vezethet.
 • Az ízületi szalagok, íz felszínek, porckorongok kopása → ízületi porckopáshoz, ízületi meszesedéshez vezethet.
 • Az ülőmunka és mozgáshiány miatt → a koleszterin- és trigliceridszinted növekedhet.
 • Ha csontállományod csökken, meggyengül → az csontritkuláshoz vezet.
 • Ha lassul az anyagcseréd → az rossz bélműködéshez és szétzilált glükóz anyagcseréhez vezet.
 • Az állandó stressz és magas vérnyomás → szív- és érrendszeri betegségeket okozhat.
 • A régóta cipelt túlsúly → inzulinrezisztenciához és 2-es típusú diabéteszhez vezet és megterheli az ízületeket.
 • A belső szervekre rakódó (hasüregi, zsigeri) zsír → súlyos szívbetegséget, vérnyomásproblémát, stroke-ot okozhat.

Magadra ismertél a fenti folyamatok valamelyikében? Szeretnél többet tenni az egészséged megőrzéséért?

Miért pont a FLABéLOS segíthet?

A szingapúri OTO Bodycare közel 35 éves múlttal és orvosbiológiai tapasztalattal gyárt innovatív, az optimális egészségi állapot megőrzését célzó egészségmegőrző eszközöket, amelyekre a kiváló minőség, a hatékony működés és az elérhető ár jellemző. A népszerű FLABéLOS alakformáló mozgásterápiás készülékük jelenleg közel 30 országban kapható, és világszerte ma már közel egymillió elégedett vásárló használja rendszeresen, látványos eredményeket elérve általa. Magyarországon több százezer elégedett vásárló használja napi rendszerességgel a saját FLABéLOS-át; lelkesedésüket, hálájukat, sikertörténeteiket a Mediwelhez írt több száz köszönőlevél tükrözi.

„Lerázza rólunk a zsírt?” – ez a leggyakoribb kérdés, amit a FLABéLOS-szal kapcsolatban kapunk. Nos: NEM, a FLABéLOS egész más elven működik.

Ha felállsz a FLABéLOS billegő-mozgó padjára, a gép minden tizedmásodpercben kibillent egyensúlyi állapotodból. Olyan érzés, mintha hirtelen lépnél le a járdáról és egy pillanatra talajt vesztenél.
A pillanatnyi egyensúlyvesztés hatására agyad utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izmodnak a korrigálásra. Ez egy tudattalan folyamat: izmaid automatikusan “ellen tartanak”, azaz megfeszülnek, hogy egyensúlyban maradj. A helyzetmegtartó reflexek működésbe lépése jelentős izommunkát eredményez. Ez az izommunka az akaratodtól függetlenül következik be (nem tudod szabályozni, ösztönös), és olyan gyorsan történik, hogy (mérőműszerek segítségével) egyetlen másodperc alatt akár 30-60 izom-összehúzódást is tapasztalhatsz.
Ezt a hatékonyságot tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen előidézni! A futás, úszás, kardió-edzés hatékonysága nem közelíti meg a FLABéLOS-szal végezhető izommunka mennyiségét. És ami a legfontosabb: a FLABéLOS nem izzaszt meg, nem nyomja fel a pulzust és a vérnyomást, használata nem terheli meg az ízületeidet, a tüdődet és a szívedet!

Nézd meg, mit tapasztalhatsz rövid és hosszú távon a FLABéLOS használatával!

Már egy alkalom után is érezheted a hatását

A vér- és nyirokkeringésed serken. 10 perc használat után érezni fogsz egyfajta bizsergést a testedben, és mivel az anyagcseréd és a kiválasztási folyamataid is felpezsdülnek, utad azonnal a mellékhelyiségbe vezet.
A bőröd alatti kis kapilláris erek megnyílnak, az erek mikrocirkulációja javul. A bőröd egyes pontokon viszkethet, mert a FLABéLOS használata érezhetően fokozza a véráramlást.

Néhány alkalom után

4-8 alkalom után általános közérzetjavulást tapasztalsz, a felhasználók többsége frissebbnek, energikusabbnak érzi magát akár egész nap.
Jobban esik a mozgás, könnyebb lehajolni, a derék-és hátfájdalmak is csökkenhetnek, az ízületek állapota is javulhat.
A teljes test keringésjavulása és a méregtelenítési folyamatok beindulása miatt sokkal szebb és tisztább lesz a bőr, és akár már centiméterekben történő fogyást, ruhabővülést is tapasztalhatsz.
Mivel a FLABéLOS-szal való mozgás nagyon könnyű és kellemes („nem kell rávenni magad”), pár alkalom után érezni fogod, hogy addiktív az élmény, szinte hiányzik, ha nincs.

Néhány hónap elteltével

2-3 hónap rendszeres FLABéLOS használattal centiméterek után akár már kilókban is mérhető a változás, és a házastársak, barátok, ismerősök is észre fogják venni.
Az izmaid tónusosabbak, erősebbek és feszesebbek lesznek, a cellulit mértéke csökken, a bőröd kisimul.

A FLABéLOS hosszú távú, legalább 3 hónapos rendszeres (heti 4-5 alkalom) alkalmazása szükséges ahhoz, hogy kialakuljon egy olyan szintű keringésjavulás, ami a következő főbb területekre gyakorol pozitív hatást:

Vér-és nyirokkeringés
A FLABéLOS használata során, az izmok gyors és folyamatos összehúzódása révén, automatikus keringésjavulás jön létre az egész szervezetben. Nem csak a nagyobb erekben, hanem a kapilláris hálózati keringésben is tapasztalható javulás. Ennek követeztében létrejön egy fokozott szöveti oxigenizáció: fokozódnak az anyagcsere-folyamatok, több oxigén, több tápanyag jut el a sejtekhez, szövetekhez és javul a salakanyagok elszállítása is. A vér oxigénszintjének növelése által javul a közérzet, jobb lesz a koncentráció. Nő az állóképesség, erősödik az immunrendszer, javul a sejtregeneráció (anti-ageing hatás).

Izmok, mélyizmok
A FLABéLOS elsősorban az izmaidra hat. Sorozatosan összehúzódik és elernyed szinte minden izmod, elősegítve az izmokban is a keringésjavulást. A fokozott keringés kedvező hatással van az izomrostok szerkezetére. Hosszú távon a készülék használata növeli az izmok munkabírását, erejét és tónusát. Ez pedig azért fontos, mert ha erősek, egészségesek az izmaid, akkor jobban, stabilabban tartják a vázrendszert, hiányukban viszont kialakulhatnak a tartáshibák, a gerincproblémák. Az egészséges, edzett izmok hatékonyabban és gyorsabban égetik a kalóriákat, és a fogyásban is segítenek: sokkal esztétikusabb testtónust alakítanak ki.


Ízületek
A FLABéLOS rendszeres használata javítja az ízületeid vérkeringését. Fokozódik az ún. szinoviális folyadék (ízületi folyadék) termelődése, ami abban segít, hogy az ízületi felszínek könnyen elcsússzanak egymáson. Ha tehát eleget és rendszeresen használod a FLABéLOS-t, akkor az ízületi folyadék rendszeresen termelődik, ha viszont nem mozogsz, akkor egyre kevesebb ízületi folyadék termelődik, az ízületi rés beszűkül, meszes felrakódások jönnek létre, az ízületi felszínek inkongruenssé (össze nem illővé) válnak, és a mozgás közben kedvezőtlenül súrlódnak egymáson. Ez végül az ízületek kopásához vezet.

Van egy pont, ami után ez a folyamat már nem visszafordítható! Ilyenkor jön gyakran a protézis-beültetés. Ezért fontos a rendszeres mozgás az ízületek szempontjából is, és ezért érdemesebb a FLABéLOS-t megelőzésképpen használni, hogy ne is kerüljön sor a protézis beültetésére. Az elkopott, „egérrágta” porcot ugyanis már semmi nem tudja táplálni.

Csontok
A vibrációs technológia jelenleg az EGYETLEN élvonalbeli gyógyszermentes terápia a csontritkulás megállításában és visszafordításában! A FLABéLOS rendszeres használata kedvezően hat a csontjaidra is, és három szinten fejti ki hatását a csontritkulás kapcsán. Mivel javul a keringés a szervezet egészében, ezért a csontokba is könnyebben bejutnak a nyomelemek (kálcium, glükozamin, kondroitin, MSN).Fokozza a csontépítő sejtek működését, és csökkenti a csontbontó sejtek működését. A készülék használatával mind hormonálisan, mind a keringésjavítással egy olyan folyamatot in dítunk el, amivel ezen sejtek egészséges egyensúlya jön létre. Húzást és nyomást gyakorol a csontokra, így átépül belül a csont szerkezete.

Van egy pont, ami után ez a folyamat már nem visszafordítható! Ilyenkor jön gyakran a protézis-beültetés. Ezért fontos a rendszeres mozgás az ízületek szempontjából is, és ezért érdemesebb a FLABéLOS-t megelőzésképpen használni, hogy ne is kerüljön sor a protézis beültetésére. Az elkopott, „egérrágta” porcot ugyanis már semmi nem tudja táplálni.

Kötőszövet
A FLABéLOS-nak a kötőszövetre kifejtett hatása is rendkívül pozitív. Ez egyfajta esztétikai hatás, és leginkább a kollagénnel és a cellulittel van kapcsolatban. A gép használata segíti a kollagén rostoknál a keringésjavítást, több víz jut a sejtekbe, a kollagén rostok fel tudnak töltődni, ezáltal lassulhat az öregedési folyamat. Csökkentheti a zsírsejtek számát, ezáltal több hely marad a kötőszöveteknek, rugalmasabbá válik a bőr, és megszűnnek a cellulitos gödröcskék.

A FLABéLOS több oldalról és hatékonyan támadja meg a narancsbőrt (cellulit), valamint segít a szép test tónus elérésében.

A FLABéLOS rendszeres használata serkenti a vér- és nyirokkeringést, erősíti a kollagén réteget. Felerősíti a növekedési hormon (GH) termelődést, ami a cellulit csökkenését idézi elő. A bőr rugalmasságát segít fenntartani azáltal, hogy erősíti a kötőszövetet és fokozza a keringést.

Van egy pont, ami után ez a folyamat már nem visszafordítható! Ilyenkor jön gyakran a protézis-beültetés. Ezért fontos a rendszeres mozgás az ízületek szempontjából is, és ezért érdemesebb a FLABéLOS-t megelőzésképpen használni, hogy ne is kerüljön sor a protézis beültetésére. Az elkopott, „egérrágta” porcot ugyanis már semmi nem tudja táplálni.

Belső szervek
A FLABéLOS használata kifejezetten hasznos a belső szervek szempontjából is. Hasi típusú elhízás esetén a zsír nem csak a hasfal bőre alatt halmozódik fel, de a belek és a zsigeri szervek körül is, ami rendkívüli veszélyeket rejt magában. A viscerális hasi zsírok teljesen másképp viselkednek, mint a testünk más pontján elhelyezkedő jóindulatú zsírraktárak, és olyan hormonokat és anyagokat termelnek, amelyek mérgezőek és kockázati tényezőt jelentenek szív- és érrendszeri megbetegedések, diabétesz, valamint egyes daganatok szempontjából is.

Miért fontos, hogy a FLABéLOS sejtszinten hat?

A billegő mozgás generálta izom-összehúzódások révén általánosan javul a keringésünk az egész szervezetben, amely a vérkeringésre és a nyirokkeringésre egyaránt serkentő hatással van. Ez a keringésjavítás rengeteg pozitív hatást von maga után. Fokozódik a keringés mindenhol, az egész testben, nemcsak a nagy erekben, hanem a mikrocirkuláció szintjén a sejtekben, szövetekben is.

A FLABéLOS több oldalról és hatékonyan támadja meg a narancsbőrt (cellulit), valamint segít a szép test tónus elérésében.

A FLABéLOS rendszeres használata serkenti a vér- és nyirokkeringést, erősíti a kollagén réteget. Felerősíti a növekedési hormon (GH) termelődést, ami a cellulit csökkenését idézi elő. A bőr rugalmasságát segít fenntartani azáltal, hogy erősíti a kötőszövetet és fokozza a keringést.

Van egy pont, ami után ez a folyamat már nem visszafordítható! Ilyenkor jön gyakran a protézis-beültetés. Ezért fontos a rendszeres mozgás az ízületek szempontjából is, és ezért érdemesebb a FLABéLOS-t megelőzésképpen használni, hogy ne is kerüljön sor a protézis beültetésére. Az elkopott, „egérrágta” porcot ugyanis már semmi nem tudja táplálni.

A keringésjavulás következtében a kapilláris hálózat keringése megnő, ezáltal javul a szöveti oxigenizáció, javul a sejtek oxidációs folyamata, tehát több oxigén fog a szövetekig eljutni, és a sejtekbe is bejut ez az oxigén. Javul ezáltal a metabolizmus, azaz az anyagcsere-folyamatok sejtszinten javulnak. A tápanyagok hatékonyabban beépülnek és a salakanyagok is könnyebben elszállítódnak. Ez mindenkire pozitív hatást gyakorol, arra is, aki egészséges és szeretné vitalitását megőrizni hosszabb távon, vagy a szervezete regenerációs folyamatát szeretné a FLABéLOS-szal beindítani. Minden regenerációs folyamat lényege a keringésjavítás, ezt érjük el a masszázzsal, az aktív testmozgással, a nyújtással, és a modern kozmetológiai eljárások zöme is a keringésjavításra irányul. A számos táplálék-kiegészítő is abban segít, hogy az enzimek, ásványi anyagok, nyomelemek jobban be tudjanak épülni, hogy jobb legyen az anyagcsere-folyamat. A jó keringés tehát az egyik legfontosabb feltétele a jó egészségnek és a jó közérzetnek. Az ödéma vagy vizesedés és a fogyás, a méregtelenítés esetében is nagyon fontos szerepe van annak, hogy a keringés javul, mindkét szinten (vér és nyirok). Az kevés tehát, ha csak a vérkeringés javul, a nyirokkeringés viszont pang. A nyirokerek párhuzamos utat képeznek a vénás szárral. A vértől a nyirok abban különbözik, hogy nagyobb a víz- és bizonyos fehérjetartalma, az emésztőcsatornából felszívódó nyirok zsírban gazdag étkezések után zsírszemcsékkel telített, ezért tejszerűen zavaros. A nyirokerek a szervek kötőszövetének elvezető-rendszerét alkotják, tehát folyamatos áramlásuk biztosítása illetve a nyirok elvezetésnek a serkentése rendkívül fontos élettanilag.

A FLABéLOS használata következtében a keringés javulása tehát az alábbi helyen érvényesül:

 • az izomszövetben (izmok és mélyizmok szintjén)
 • az ízületekben
 • a csontok körül
 • a kötőszövetben
 • a belső szervekben

Ez hozza létre a sejtszinten fokozódó anyagcserehatást. Ez a hatás viszont csak akkor jön létre, ha hosszabb távon, rendszeresen (min. heti 3-4 alkalommal) és megfelelően használod a FLABéLOS készüléket!

Kiknek ajánljuk?

Fogyni vágyó hölgyeknek

 • Komplex hatásmechanizmusa egyidejűleg több oldalról is megtámadja a zsírlerakódásokat
 • A fogyás mellett a mozgásszervek egészségét is növeli a mozgásterápiás hatások révén
 • Biztosítja a testnek a könnyű, kellemes, de eredményes és hatékony kardiovaszkuláris edzést
 • Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is!
 • Célzottan edzhetők a cellulit által sújtott területek (fenék, comb), illetve a lokális zsírlerakódások területei (has, derék), ami feszessé, formássá teszi az edzett izmokat, és fellazítja a bőr alatti zsírsejteket
 • Felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal (megfelelő folyadékbevitel mellett) segíti a salakanyagok, bomlástermékek gyors kiürülését
 • Hormonális folyamatokat indít el, amelyek beindítják a zsírégetést
 • Tónusossá, feszessé teszi a bőrt, javítva a bőr alatti kollagén rostok állapotát, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt
 • Növeli a szervezet boldogsághormon szintjét, egyidejűleg lecsökkenti a stressz hormon szintjét, jobb közérzetet biztosít
 • A készülék segítségével hatékonyan edzhetők a belső izmok (hatékony intim torna), így szülés után visszanyerhető a belső izmok korábbi tónusa és feszessége

Idősebb korosztálynak

 • Csontritkulásos folyamat megállítására és visszafordítására
 • Inkontinencia problémák megszüntetésére
 • Belső izmok tónusának visszaállítására
 • Cukorbetegek alsó végtagi érszűkületi problémáinak kezelésére
 • Parkinson kór, agyvérzés (stroke) utáni rehabilitációs kezelésre
 • Hosszabb ideig ágyhoz kötött betegek leépült izmainak újbóli felépítésére
 • Ízületi károsodás (arthrosis) rehabilitációjára
 • A vérkeringés serkentésére
 • Az izmok közötti koordináció javítására
 • Az egyensúlyérzék javítására
 • Ruganyosság, rugalmasság fejlesztésére
 • Fiatalosság hosszú távú megőrzésére
 • Jó közérzet, jó kondíció elérésére

Irodai ülőmunkát végzőknek

 • Tíz perc munkahelyi szünet elegendő az egész test összes izmának átmozgatására
 • Egyidejűleg növeli a szervezet boldogsághormon szintjét, de csökkenti a stressz hormont
 • Erősíti a gerinc melletti izmokat, mely az ülőmunka során a porckorong kopás, porckorong-sérv megelőzésében rendkívül fontos szerepet játszik
 • Fokozza a vérkeringést és a nyirokkeringést
 • Növeli a testszövetek oxigénellátását
 • Javítja a testtartást, fejleszti az egyensúly érzéket
 • Segít a jobb közérzet és kondíció elérésében

Fizikai munkát végzőknek

 • A komoly fizikai teljesítményhez nélkülözhetetlen gyors, robbanékony, dinamikus izomzatot épít fel
 • Jobb állóképességet, nagyobb munkabírást eredményez, és segít az alakformálásban
 • Rövidebb idő alatt hatékonyabb edzésmunkát eredményez, mert az izomrostok 100%-át megmozgatja (a reflex jellegű mozgásnak köszönhetően) a normál edzés 40-45%-os hatásfokával szemben
 • Jóval több “gyakorlatot” végez az ember, mert a vibrációnak köszönhetően az izomrostok másodpercenként 30 – 60-szor húzódnak össze és ernyednek el, összehasonlítva egy erőgépes combizom edzés percenkénti 4-5 összehúzódásával és elernyedésével
 • A nyújtó/lazító gyakorlatok elvégzése esetén nem jelentkezik az ún. “klasszikus izomláz”, mert az izmokban egyébként felhalmozódó salakanyagok közvetlenül edzés alatt/után kiürülnek
 • Rendkívül hatásos sportsérülések, húzódások, izomláz tüneteinek enyhítésére és rehabilitációjára
 • A test szinte összes izma vibrációs trénerrel edzhetővé válik
 • Rövid idő alatt (napi 10-20 perc) elérhetővé válik az aktív sejtállomány érték növelése, a jobb minőségű izomzat felépítése, amely nélkülözhetetlen a komoly fizikai teljesítmény eléréséhez és fenntartásához

Sportolóknak

 • Rövidebb idő alatt hatékonyabb edzésmunkát eredményez, mert az izomrostok 100%-át megmozgatja a reflex jellegű mozgásnak köszönhetően (a normál edzés 40-45%-os hatásfokával szemben)
 • Jóval több “gyakorlatot” végez az ember, mert a vibrációnak köszönhetően az izomrostok másodpercenként 30 – 60-szor húzódnak össze és ernyednek el (összehasonlítva egy erőgépes combizom edzés percenkénti 4-5 összehúzódásával és elernyedésével)
 • Bemelegítésre, edzés utáni levezetésre is kiváló
 • Teljes testet átmozgató gyors edzésre – pl. edzések kimaradása esetén
 • Sportsérülések rehabilitációjára – húzódás, izomláz
 • Robbanékonyság fejlesztésére
 • Izomerő, hatékonyság fejlesztésére
 • A függőleges ugrási képesség javítására
 • Az alsó végtag mechanikus teljesítményének növelésére
 • A vázizomzat erőkifejtő képességének a javítására
 • Sportolóknak ajánlott edzéskombináció: 10-15 perc edzés a vibrációs tréneren (edzés és lazítás/nyújtás) 20-30 perc kardio-edzés

Stresszes és időhiánnyal küzdőknek

 • Tíz perc munkahelyi szünet alkalmas az egész test összes izmának átmozgatására, ellensúlyozva és megkönnyítve az egész napos ülőmunka végzést
 • Növeli a szervezet boldogsághormon szintjét, (endorfin és szerotonin szabadul fel) egyidejűleg lecsökkenti a stressz hormon (kortizol) szintjét
 • 10 perc TTV-tréning alkalmas a derék- és gerincfájdalmak enyhítésére, megszüntetésére
 • Gerinc melletti izmok célzott erősítésére, amely az ülőmunka során a porckorong kopás, porckorong-sérv megelőzésében rendkívül fontos!
 • Vérkeringés, nyirokkeringés fokozására
 • Testszövetek oxigénnek való ellátására
 • Aktivitás fokozására és fenntartására
 • Testtartás javítására, egyensúlyérzék fejlesztésére
 • Idegrendszer működésének szabályozására
 • Általános közérzet javítására

Kiknek nem ajánljuk?

 • Terhesség alatt
 • Heveny trombózis esetén
 • Amennyiben akut gyulladás van az edzett testrészekbe
 • Akut ingyulladás és vírusos megbetegedés esetén
 • Daganatos megbetegedés esetén
 • Amennyiben friss törés van az edzett testrészen
 • Epekő, vesekő esetén
 • Amennyiben implantátumok vannak az edzett testrészben
 • Akut sérv esetén
 • Akut gerincsérv esetén
 • Akut migrén esetén
 • Amennyiben friss seb van az edzett testrészen
 • Reumás ízületi gyulladás esetén
 • Epilepszia esetén
 • Aktív ízületi bántalmak és kopások esetén
 • Szívbetegségek, vagy pacemaker viselése esetén
 • Ismeretlen duzzanatok és rossz közérzet esetén
 • Menstruáció, vagy rendellenes folyás esetén
 • Alacsony, vagy magas vérnyomás esetén
 • Gerinc, vagy hátsérülések esetén
 • Szklerózis, vagy elmeszesedés esetén

Székesfehérvár, Rigó utca 71

Hétfő – Péntek 

08:00 – 20:00

Szombat

07:00 – 14:00

+36704083974